Rólunk

Cégünk teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatást kínál vállalati ügyfelei számára. 
Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte az összes magyarországi színvonalas szálláshely és rendezvényhelyszín szerepel palettánkon, alvállalkozóink segítségével pedig különleges és egyedi programokkal színesíthetjük partnereink céges eseményeit. 

Elsődleges számunkra, hogy az általunk szervezett vállalati rendezvények elérjék a kitűzött szakmai céljukat, és hiánytalanul közvetítsék az elvárt üzenetet legyen az esemény földön-vízen vagy akár levegőben.

Előnyök Önnek:
- Költség- és időmegtakarítás:
Átvállaljuk a helyszínkeresést és a teljes körű szervezési tevékenységet valamint a helyszínekkel és egyéb vállalkozókkal való kapcsolattartás költségeit és terheit.
- Szakmai biztonság: 
2010 óta a magyar rendezvénypiac aktív szereplői vagyunk. Szakmai felkészültségünk a szelektált helyszínajánlatok készítésében, a szervezés és lebonyolítás területén garancia a rendezvény sikeres megvalósulásához.
- Szolgáltatásaink díjmentesek: 
Partnereinknek nyújtott szervezési szolgáltatásainkért külön díjat nem számítunk fel, sőt, árajánlataink jelentős kedvezményeket tartalmaznak egy szállodai ajánlathoz képest.